+905326275454

Çalışanlar İçin Uzaktan Eğitim

Yazar George Hamilton Kategori Makaleler 1 Tem 2021
Paylaş

E-Öğrenim hızla yüksek kaliteli içeriği uygun bir çevrimiçi formatta sunan yerleşik bir eğitim programı haline geliyor. Uzaktan eğitim, hayatın her kesiminden öğrencilerin kendi programlarına, konumlarına ve ilgi alanlarına göre eğitimlerden yararlanmalarını mümkün kılar. ABD, bu çeşitli e-öğrenme fırsatlarından en iyi şekilde yararlanmak için iyi bir konumdadır. Ülkemizde de yüksek hızlı internet yaygınlaştıkça, özellikler kırsalda internet erişim oranı arttıkça uzaktan öğrenme alanındaki fırsatlarda daha yaygın olarak kullanılmaya başlanacaktır.

E-Öğrenim çözümleri, sesli ve görüntülü özel ders anlatımından, uygulamalı bilgisayar uygulamalarına kadar kapsam olarak büyük farklılıklar gösterir. Sınıfa ve öğrencilerin ihtiyaçlarına en uygun olanı seçmek öğretmene ve öğrenme yönetim sistemine bağlıdır. Öğretimlerine ilgi çekici, etkileşimli bir bileşen eklemek isteyen öğretmenler için uzaktan öğrenme mükemmel bir çözümdür. Uzaktan eğitim, potansiyel ve mevcut öğrencilere ulaşma, eğitim kalitesini artırma ve iyi okullara erişimi olmayan öğrencileri ulaşmak için benzersiz olanaklar sunar. Aynı zamanda eğitim maliyetlerini ortadan kaldırma fırsatı da dahil olmak üzere öğretmenlere sayısız fayda sağlar.

Uzaktan eğitim, özellikle zamanın ve kaynakların talep edildiği iş ve iş gücündekiler için çok uygundur. İşyerinde çalışanların, ister ofiste ister yolda olsunlar, işlerini evden öğrenmeleri gerekir, bu da genellikle iyi okuma becerilerine sahip olmaları ve bilgileri hızla özümseyebilmeleri gerektiği anlamına gelir. E-öğrenme ile uzaktan eğitim kolaydır - öğrenci sınıfta olmadığında, iş sorumluluklarını daha iyi yerine getirmelerine yardımcı olacak araçlara ve içeriğe yine de erişebilir.

Yorumlar (0)

Paylaş

Share this post with others